سایت تفریحی پویه

ما در این این مطلب از سایت پویه طرز تهیه سالاد چغندر را برای شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید…


اطلاعات :

زمان کل : ۷۰ دقیقه
مقدار : به مقدار دلخواه
سطح : آسان

مولاد لازم :

چغندر تازه : ۴ عدد کوچک یا ۲ عدد بزرگ
عسل : ۱ قاشق غذاخوری
خردل دیژون : ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید : ۲ قاشق غذاخوری
آویشن خشک : ۱ قاشق چایخوری
کاهو : به مقدار لازم
روغن زیتون : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
پنیر فتا : به مقدار لازم


طرز تهیه :

ساقه چغندر ها را بگیرید و آن ها را تمیز کنید.

روی چغندرها مقدار کمی نمک بریزید و روی آن ها را با یک لیسک (قلم موی آشپزی) به مقداری روغن زیتون آغشته کنید.

اجاق گاز را روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۲ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

اگر از فر استفاده می‌کنید دمای آن را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

چغندرها را در یک ظرف بگذارید و آنها را به مدت ۴۰ دقیقه روی اجاق گاز یا فر قرار دهید تا پخته شوند.

سپس آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

بعد از آن به آرامی و با فشار ملایم انگشتانتان پوست چغندرها را بکنید.

بعد از پوست کندن چغندرها، آنها را قطعه قطعه کنید.

حال کاهو را در یک ظرف ریخته و لبوهای قطعه قطعه شده را روی آن بریزید.

بعد از نیز (به دلخواه) مقداری پنیر فتا روی آن بریزید.

 

طرز تهیه سس :

عسل، خردل دیژون، آبلیمو، سرکه، آویشن، مقداری نمک و فلفل و نصف پیمانه روغن زیتون را داخل یک هم زن یا یک ظرف بریزید و به خوبی آن ها را هم بزنید تا مخلوط شوند.

 

سالاد شما آماد‌ست، آن را سرو و با سس میل کنید.

نوش جــــان….


منبع : پویه


A4 ( 468×60 )

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *