سایت تفریحی پویه

بروانی ها نوعی شیرنی تخت و چهارگوش هستند که طعمی شیرین و شکلاتی دارند و یکی از محبوبترین شیرینی ها برای دوست داران شکلات به حساب می‌آیند.

در ادامه با طرز تهیه براونی شکلات با ما همراه باشید…


اطلاعات :

زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۵ دقیقه
زمان کل : ۱ ساعت
تعداد : ۱۶ عدد
سطح کار : متوسط

مواد لازم :

کره : ۱۱۵ گرم
شکر سفید : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
عصاره وانیل : ۵ میلی لیتر
پودر کاکائو شیرین نشده : ۳۰ گرم
آرد ساده (همه منظوره) : ۶۰ گرم
نمک : ۲ گرم
بیکینگ پودر : ۱ گرم

 

مواد لازم برای یخ چینه (لایه رویی یا لعاب بروانی) :

کره نرم شده : ۴۵ گرم
پودر کاکائو شیرین نشده : ۱۵ گرم
عسل : ۱۵ میلی لیتر
عصاره وانیل : ۵ میلی لیتر
شکر شیرینی پزی : ۱۲۰ گرم

ارزش غذایی :

کالری : ۱۸۳
کل چربی : ۹ گرم
کلسترول : ۴۴ میلی گرم
فیبر غذایی : ۱ گرم
کربوهیدرات : ۲۵.۷ گرم
پروتئین : ۱.۸ گرم
شکر : ۲۱ گرم


طرز تهیه کیک :

ابتدا یک ماهی تابه مربعی شکل (ترجیحا به ابعاد ۲۰ در ۲۰ سانتیمتر) بیاورید و با یک قلم موی آشپزی سطح تابه را (با کمی روغن) چرب کنید، و مقدار مناسبی آرد روی آن بپاشید.

یک کاسه بزرگ بیاورید، آن را روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا ذوب شود، سپس کاسه را از روی حرارت بردارید و شکر و تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و آن را به خوبی هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

سپس پودر کاکائو، آرد، نمک و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

بعد از مخلوط خمیری را در ماهی تابه مربعی شکل بریزید و آن را در سراسر تابه پهن کنید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار دهید.

دقت کنید که نباید بیشتر از این مدت براونی را روی حرارت قرار دهید. بعد از پخت، بروانی را بیرون بیاورید و صبر کنید تا خنک شود، سپس می‌توانید براونی به ۱۶ قسمت (یا به تعداد دلخواه) برش بزنید و آنها را در بیاورید.

برای تزیین لایه رویی آن نیز می‌توانید از یخ چینه ای که طرز تهیه آن را در زیر آورده ایم استفاده کنید.

 

طرز تهیه یخ چینه :

در یک ظرف، کره نرم شده، پودر کاکائو شیرین نشده، عسل، عصاره وانیل و شکر شیرینی پزی را به خوبی هم بزنید تا مخلوطی یکدست بدست بیاید، سپس آن را با قیف یا قاشق روی براونی ها بریزید.

 

نــــــوش جـــــــان…


منبع : پویه


دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *