سایت تفریحی پویه

لوبیا سبز یکی از موادی است که کاربردهای زیادی در دستور تهیه های غذایی دارد و به همین خاطر یادگیری روش نگهداری از آن نیز مهم است.

فریز کردن یکی از بهترین راه ها برای نگهداری از لوبیا سبز و استفاده از آن در آینده است.

جالب است بدانید که لوبیا سبز های فریز شده مواد مغذی بیشتری نسبت به لوبیا سبز های کنسرو شده دارند.

برای نگهداری از اکثر سبزیجات بهتر است آن ها را سفید (یه به اصطلاح نیم پز) و سپس فریز کنید.

در ادامه با ما همراه باشید…

 

 

آماده سازی لوبیا سبز برای نیم پز کردن

مرحله اول » لوبیا سبز ها را با آب سرد بشویید و بعد آن ها را آبکشی کنید.

 

مرحله دوم » سپس نوک و ساقه لوبیا سبز ها را (مانند تصویر بالا – مرحله ۲) قطع کنید.

نکته » بسته به طول لوبیا سبز ها می‌توانید آنها را به چند تکه تقسیم کنید و یا می‌توانید آنها را دست نخورده باقی بگذارید.

در همین هنگام که در حال آماده سازی لوبیا سبز ها هستید یک کاسه یا قابلمه بزرگ بیاورید و به ازای هر ۵۰۰ گرم لوبیا سبز نزدیک به ۴ لیتر آب در کاسه یا قابلمه بریزید.

سپس قابلمه حاوی آب را روی اجاق بگذارید و منتظر بمانید تا جوش بیاید.

 

نیم پز کردن لوبیا سبز ها

مرحله سوم » بعد از جوش آمدن آب، لوبیا سبز ها را درون آب جوش بیاندازید و اجازه دهید تا ۳ دقیقه در آب جوش بمانند، بعد از گذشت این مدت زمان لوبیاها را بیرون آورده و آبکشی کنید.

نکته » می‌توانید بجای جوشاندن لوبیاها آنها را به مدت ۳ دقیقه بخارپز کنید.

 

فریز کردن لوبیا سبز ها

مرحله چهارم » بعد از آبکشی آنها را بلافاصله به یک قابلمه حاوی آب سرد انتقال دهید و ۳ دقیقه در آنجا نگه دارید؛ این کار گرمای باقی ماند در لوبیا ها را از بین میبرد تا از پختن بیش از اندازه آنها جلوگیری کند.

 

مرحله پنجم » سپس یک سینی بیاورید و لوبیا سبزها را روی آن قرار دهید و سپس آنها را به مدت ۱ الی ۲ ساعت درون فریزر قرار دهید؛ دقت کنید که لوبیا سبز ها نباید با یک دیگر برخوردی داشته باشند و باید تک تک آنها جدا از هم قرار گیرند.

 

مرحله ششم » بعد از گذشت این مدت زمان، لوبیا سبز ها را در کیسه فریزر یا کیسه های مخصوص قرار دهید و آن ها را در فریزر بگذارید.

با اینکار می‌تواند تا ۱ سال از این لوبیا سبزها استفاده کنید.

 

چند نکته :

  • لازم نیست قبل از پختن و یا استفاده از لوبیا سبزهای فریزشده آنها را گرم کنید.
  • شما می‌توانید از این روش برای فریز کردن لوبیای زرد نیز استفاده کنید.

منبع : پویه


دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *