نکات آشپزی ، ۳۵ نکته مهم و کاربردی در آشپزی

 

 

سایت تفریحی پویه

ما در این مطلب لیستی از نکات مهم و کاربردی آشپزی را برای شما گردآوری کرده ایم، در ادامه با پویه همراه باشید :

 

۱- محیط کارتان را با جمع کردن ظروف و وسایل تمیز کنید، از این رو باید در آشپزخانه یک سطل آشغال در دسترس بگذارید.

 

۲- برای پوست گرفتن گوجه فرنگی ابتدا روی پوست یک طرف آن با چاقو یک ضربدر (X) بزنید، توجه کنید فقط باید پوست گوجه خراش بردارد؛ سپس گوجه را به مدت ۱۵ الی ۳۰ ثانیه در یک قابلمه حاوی آب جوش بیاندازید، حال گوجه را دربیاورید و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن گوجه می‌توانید به راحتی پوست آن را جدا کنید.

 

۳- در حین آشپزی یا شستشوی ظروف، پیش بند مخصوص آشپزی را بپوشید تا دیگر از کثیف شدن لباس هایتان در حین آشپزی آزرده نشوید.

 

۴- یک ترازوی آشپزی بخرید، ترازوی آشپزی نه تنها برای اندازه گیری دقیق مواد مناسب است بلکه کل روند آشپزی را نیز سریع و ساده تر می‌کند.

 

۵- همیشه قبل از شروع آشپزی، دستور عمل غذایی که خواندید را دوباره مرور کنید.

 

۶- برای جلوگیری از سوختن و قهوه‌ای شدن کره در قابلمه مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.

 

۷- می‌توانید به جای استفاده از نمک سفید (معمولی) از نمک صورتی هیمالیا، نمک کوشر (حلال) یا نمک دریایی استفاده کنید.

در این راستا : انواع نمک خوراکی ، با انواع نمک طعام آشنا شوید

 

۸- اگر در هنگام پخت و پز متوجه شدید در خانه موسیر ندارید، می‌توانید به جای آن از ترکیب سیر و پیاز استفاده کنید.

 

۹- اگر دستتان را به سیر زدید و بو گرفت، می‌توانید با مالش دستتان به استیل (مثلا سینک ظرفشویی یا ظروفی از جنس استیل) از شر بوی سیر خلاص شوید.

 

۱۰- فرها ممکن است گاهی اوقات دما را اشتباه نشان دهند، از این رو بهتر است یک دماسنج ثانویه درون فر قرار دهید تا از دمای اصلی آن مطلع شوید.

 

آموزش آشپزی ، ترفند های اشپزی

 

۱۱- برای اینکه غذایتان طعم و عطر خوبی بگیرد، باید زمان پخت و پز را نادیده بگیرید و در عوض غذایتان را از لحاظ عطر و طعم مورد بررسی قرار دهید.

 

۱۲- یکی از مهمترین ابزار آشپزخانه چاقو است، حتما یک یا چند چاقوی تیز در آشپزخانه داشته باشید.

 

۱۳- همیشه سعی کنید طعم غذایتان را قبل و بعد از اضافه کردن چاشنی ها امتحان کنید.

 

۱۴- چاقو را به درستی در دستتان بگیرید، به عبارتی فقط دسته چاقو را نگیرید و با یک یا دو انگشت روی تیغه چاقو نیز کنترل داشته باشید.

 

۱۵- به هیچ وجه ماکارونی را قبل از پخت نشویید.

 

۱۶- اگر در خانه لیمو مایر نداشتید می‌توانید به جای آن از ترکیب نصف لیمو و نصف پرتغال استفاده کنید.

 

۱۷- حتما یک ماهیتابه چدنی داشته باشید، زیرا گرما در آن به طور مساوی توزیع می‌شود و تمیز کردنش نیز آسان است.

 

۱۸- اگر دستور تهیه غذای مورد نظر شما خواستار کره است، می‌توانید به جای آن از شیر معمولی یا آب لیمو استفاده کنید.

 

۱۹- همیشه سعی کنید سالاد را قبل از شروع پخت غذای اصلی آماده کنید تا در وقت صرفه جویی کنید.

 

۲۰- ادویه های خود را از کنار گاز یا سماور بردارید، زیرا اگر ادویه ها در معرض رطوبت یا گرما قرار بگیرند ممکن است عطر و طعم خود را از دست بدهند.

 

ترفند های آشپزخانه ، ترفند های آشپزی خوب

 

۲۱- می‌توانید با روش فریز کردن، نان هایتان را تا مدت زیادی تازه نگه دارید.

در این راستا : روش و شرایط نگهداری نان در فریز ، روش نگهداری از انواع نان

 

۲۲- کره را می‌توانید تا شش ماه در فریزر نگه دارید.

 

۲۳- عسل یک نگهدارنده طبیعی است و هیچ گاه خراب نمی‌شود.

 

۲۴- دستورالعمل های آشپزی فقط یک راهنما هستند، اگر به یک چیز از مواد لازم آن غذا (بر فرض مثال) حساسیت دارید می‌توانید ماده ای دیگر را جایگزین کنید.

 

۲۵- برای جلوگیری از سفت شدن سیر همیشه آن را در یک دمای خاص نگهداری کنید.

 

۲۶- با استفاده از ابزار مخصوص، چاقوها را همیشه تیز نگه دارید.

 

۲۷- با مخلوط کردن مقداری شکر با آب در یک قابلمه روی حرارت متوسط یک شربت ساده تهیه کنید.

 

۲۸- برای نرم کردن کره کافیست برش های کره را در یک کاسه بیاندازید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

 

۲۹- به جای استفاده از ماست ساده یا خامه در غذا ها می‌توانید از ماست چکیده استفاده کنید.

 

۳۰- قبل از بیرون آوردن تخم مرغ از یخچال بگذارید مدتی در دمای اتاق بماند و سپس آن را بپزید.

 

نکات آشپزی ، آشنایی با نکات آشپزی

 

۳۱- همیشه قبل از سرو کردن غذا، آن را مزه دار کنید.

 

۳۲- برای حفظ عطر و طعم غذا باید آن را در حرارت کم طبخ کنید.

 

۳۳- می‌توانید برای صرفه جویی در وقت از یک غذا ساز یا زودپز استفاده کنید.

 

۳۴- در هنگام پخت غذا با فلفل های چیلی از دستکش استفاده کنید.

 

۳۵- غذاهای دریایی معمولا بوی بدی دارند از این رو باید روش هایی را برای از بین بردن بوی زهم آنها به کار گیرید.

در این راستا : گرفتن بوی ماهی ، چگونه بوی زهم ماهی را بگیریم


منبع : پویه


Related Post

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *